Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/grupoazamv/mediambient/wp-includes/functions.php on line 6078
Una quarantena de persones voluntàries participa en la jornada de neteja de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Súria – Ajuntament de Súria

Una quarantena de persones voluntàries participa en la jornada de neteja de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Súria

24 DE MAIG DE 2022

Una quarantena de persones voluntàries va participar divendres 20 de maig en una jornada de neteja de l’entorn, dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. L’acció es va desenvolupar a l’entorn de la Residència Bell Repòs i del Cementiri Municipal.

Aquesta jornada de neteja va ser organitzada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Súria, ICL Iberia, Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i Centre Excursionista de Súria, amb la participació d’Ampans i la col·laboració de l’empresa Exland. Els residus recollits van ser portats a la Deixalleria Municipal.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus forma part de l’European Clean Up Day, una iniciativa d’àmbit europeu, impulsada per la Comissió Europea i el Comitè Europeu de les Regions. El seu objectiu és sensibilitzar sobre la problemàtica dels residus que es llencen incontroladament a l’entorn natural.

A Súria, les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus van començar a principis d’aquest mes de maig amb accions de neteja de les Escoles Verdes. En aquestes accions van participar prop de 180 alumnes i professorat de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac.