Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/grupoazamv/mediambient/wp-includes/functions.php on line 6078
Súria inicia la seva participació en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb accions de neteja de les Escoles Verdes – Ajuntament de Súria

Súria inicia la seva participació en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb accions de neteja de les Escoles Verdes

11 DE MAIG DE 2022

Les Escoles Verdes de Súria van portar a terme accions de neteja a l’entorn amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, dins de l’European Clean Up Day. La participació de la vila en aquesta iniciativa d’àmbit europeu es completarà divendres 20 de maig amb una jornada de neteja oberta a tothom.

Prop de 180 alumnes i professorat de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac van ser el passat divendres 6 de maig en l’acte de cloenda de les activitats escolars de la Setmana. Aquest acte de cloenda va tenir lloc a la plaça de Sant Joan.

En aquest mateix espai es van dipositar sacs amb els residus netejats per l’alumnat de les Escoles Verdes de Súria per tal de sensibilitzar sobre la necessitat de reduir la generació de residus.

En el transcurs de l’esmentat acte de cloenda es van fer activitats participatives i un berenar saludable. Representants de l’alumnat hi van llegir escrits per explicar la seva experiència i demanar més conscienciació sobre la preservació del medi ambient. “Entre tots podem aconseguir un planeta millor, menys contaminat i més net”, va ser una de les frases llegides.

La jornada del divendres 20 de maig tindrà lloc a l’entorn de la Residència Bell Repòs i del Cementiri Municipal. Prèviament, les persones participants s’hauran de concentrar a les 10.00 h al Parc Municipal Macary i Viader, des d’on seran traslladades als punts d’actuació amb el bus urbà.

Es recomana que les persones participants portin calçat i roba còmoda, aigua i alguna cosa de menjar. Aquesta jornada oberta a tothom acabarà aproximadament a les 12.00 h amb un petit refrigeri al Parc Municipal Macary i Viader.

A Súria, les accions de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus són organitzades per l’Ajuntament a través de l’àrea municipal de Medi Ambient, la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, l’empresa ICL, Centre Excursionista de Súria i les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.