«

»

L’Ajuntament renova els contenidors d’oli domèstic i continua oferint els embuts de la campanya per fer créixer el reciclatge d’aquest residu

17 DE MARÇ DE 2022

L’Ajuntament de Súria ha renovat els contenidors de recollida d’oli domèstic usat en diferents àrees de recollida selectiva al centre urbà i a diferents barris de la vila. D’altra banda, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila disposa d’embuts per colar oli domèstic, que les persones interessades poden recollir fins que s’exhaureixin les unitats disponibles.

Els nous contenidors substitueixen els que hi havia fins ara, en el marc d’una campanya per promoure el reciclatge d’aquest residu domèstic. Aquesta campanya és impulsada per l’àrea municipal de Medi Ambient, amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, l’Agència de Residus de Catalunya i la Generalitat.

A Súria hi ha punts de recollida d’oli domèstic en els següents punts:

  • Centre urbà: carrer Pius Macià (a l’alçada del número 17).
  • Barri de Joncarets: carrer Picasso (a l’alçada del número 19).
  • Barri del Poble Vell: carrer del Roser (a l’alçada del número 95).
  • Barri de Salipota: avinguda del Cardener (a l’alçada del número 14).
  • Barri de Sant Jaume: carrer Àngel Guimerà (a l’alçada del número 43).
  • Barri de Santa Maria: encreuament del carrer de les Flors i el carrer Transformador.

En aquests contenidors es pot dipositar l’oli usat en ampolles de plàstic de fins a 5 litres. No s’hi pot deixar oli a granel, ni en ampolles de vidre o brics.

Els passats dies 4, 5 i 7 d’abril es van repartir gairebé tres-cents embuts en un punt informatiu que va ser instal·lat a la plaça de la Serradora i a la plaça de Sant Joan. Per tal d’obtenir aquest element de la campanya, calia portar omplerta una butlleta distribuïda prèviament a les llars de la vila. També s’hi va lliurar un imant per a la nevera.

Les persones interessades en obtenir l’embut es poden adreçat a l’OAC en horari d’atenció al públic, portant omplerta l’esmentada butlleta.

  • Enllaç per descarregar el tríptic de la campanya per a la recollida d’oli domèstic: Enllaç.