La campanya per impulsar la recollida d’oli domèstic usat continua amb el punt informatiu per distribuir l’embut i l’imant

4 DE MARÇ DE 2022

La campanya per impulsar la recollida d’oli domèstic usat ha continuat aquest divendres 4 de març amb la ubicació d’un punt informatiu a la plaça de la Serradora entre les 9.00 i les 14.00 h. Aquest punt informatiu també es podrà trobar dissabte 5 de març a la plaça de Sant Joan, amb motiu de la celebració del Mercat Setmanal, i dilluns 7 de març a la plaça de la Serradora, en el mateix horari.

Una dels objectius del punt informatiu es facilitar un embut per colar l’oli usat i un imant per a la nevera amb recomanacions sobre el reciclatge d’aquest material. Per obtenir aquests elements de la campanya caldrà portar omplerta la butlleta del tríptic que va ser distribuït a les llars de la vila en les darreres setmanes.

Aquesta campanya és una iniciativa de l’àrea municipal de Medi Ambient, amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, l’Agència de Residus de Catalunya i la Generalitat.

El seu desenvolupament coincideix amb una ampliació del servei de recollida d’oli domèstic usat, que comportarà la renovació dels contenidors actuals en les properes setmanes.

  • Enllaç per descarregar el tríptic de la campanya per a la recollida d’oli domèstic: Enllaç.