«

»

Súria participa de nou en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb dos tallers per a infants i famílies

17 DE NOVEMBRE DE 2021

Súria participarà de nou en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb un taller contra el malbaratament alimentari (aquest dissabte 20 de novembre) i un taller infantil de decoració nadalenca amb material reciclat (divendres 10 de desembre). El lema d’aquesta nova edició de la Setmana és ‘Comunitats Circulars: suma’t a un món sense residus’.

El taller contra el malbaratament alimentari d’aquest dissabte 20 de novembre s’adreça a infants i famílies. Aquesta activitat tindrà lloc a la plaça de la Serradora, d’11.00 a 13.00 h, i serà a càrrec de l’associació Espigoladors. No caldrà inscripció prèvia per participar-hi.

La plaça de la Serradora també serà l’escenari de l’esmentat taller infantil de decoració nadalenca amb material reciclat, que serà a càrrec d’Econimbus i es farà de 17.00 a 19.00 h. Tampoc no caldrà inscripció prèvia per participar en aquesta activitat.

L’organització dels dos tallers és a càrrec de l’àrea municipal de Medi Ambient i de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener. La Setmana és una iniciativa d’àmbit europeu, que a Catalunya té el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Generalitat i nombrosos ajuntaments.

Les escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac també participen en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus dins del Programa Escoles Verdes, amb diferents activitats relacionades amb la reducció de residus i el reciclatge.

Enguany, la Setmana posa l’èmfasi en la promoció de l’economia circular com a pas necessari per avançar cap a una societat amb zero emissions, a partir d’un canvi en els patrons de consum i producció. L’Ajuntament de Súria anima tothom a prendre-hi part per ser partícips d’aquest canvi que va molt més enllà de l’acció climàtica.