«

»

L’emissora municipal Ràdio Súria i les escoles de primària de la vila preparen la tercera temporada de ‘Climàtics’ amb tallers de ràdio

8 DE NOVEMBRE DE 2021

L’emissora municipal Ràdio Súria i les escoles d’educació primària de la vila (Francesc Macià, Salipota i Fedac) estan preparant la tercera temporada de l’espai de sensibilització mediambiental ‘Climàtics’, dins de les activitats del Programa Escoles Verdes. Al llarg d’aquest curs 2021-22 es portaran a terme diferents tallers de ràdio per a l’alumnat de les tres escoles, amb el suport de Ràdio Súria i de l’Ajuntament.

En aquesta nova temporada, el tema general de ‘Climàtics’ serà la problemàtica dels residus i els mitjans per reduir-ne la generació. El calendari d’emissió del programa serà anunciat properament.

L’objectiu dels tallers de ràdio, que ja s’han iniciat en una de les escoles participants, és donar eines a l’alumnat sobre el llenguatge radiofònic, el procés d’elaboració d’un programa i les tècniques d’expressió oral en aquest mitjà.

El programa ‘Climàtics’ va néixer durant el curs 2019-20 per iniciativa de Ràdio Súria i l’Escola Francesc Macià, amb el suport de la Biblioteca Pública i de l’Ajuntament. A partir de la segona temporada s’hi van afegir les escoles Salipota i Fedac.