«

»

Comencen els treballs per delimitar una franja de seguretat contra incendis forestals a l’entorn del nucli urbà i del barris de la vila

19 D’OCTUBRE DE 2021

Aquest dilluns 18 d’octubre han començat els treballs d’esclarida de vegetació i arbres a l’entorn del nucli urbà per a la delimitació d’una franja de seguretat en cas d’incendi forestal. Es tracta d’una obligació legal dels ajuntaments, segons la vigent llei catalana de mesures de prevenció d’incendis forestals en edificacions properes a superfícies boscoses.

Aquesta actuació consisteix en una esclarida de vegetació d’uns 25 metres d’amplada a l’entorn del nucli urbà i dels barris de la vila. La seva realització es desenvoluparà al llarg d’aquest darrer trimestre de 2021.

L’execució de la franja de seguretat està emparada per un projecte tècnic redactat per la Diputació de Barcelona, i aprovat definitivament per la Junta de Govern Local el passat mes d’abril. El pressupost dels treballs és de 43.254,48 euros, IVA inclòs, finançats per la Diputació (90%) i l’Ajuntament de Súria (10%).