«

»

L’ADF Defensors del Bosc fa una sessió formativa a Súria per preparar el dispositiu anti-incendis d’aquest estiu

9 DE JUNY DE 2021

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Defensors del Bosc va fer una sessió formativa a Súria per tal de preparar el dispositiu de prevenció i lluita contra els incendis forestals per a aquest proper estiu. La sessió va tenir lloc dissabte 5 de juny en el nou espai d’estacionament del polígon industrial La Pobla Nord.

En el transcurs de la sessió es van fer pràctiques del nou vehicle anti-incendis, adquirit amb el suport de l’Ajuntament de Súria, a més de tractar diferents qüestions organitzatives amb el suport de les noves tecnologies.

La sessió va comptar amb la participació del president de l’ADF, Josep Boixadera, del regidor de Medi Ambient, Miquel Soliva, i de diferents membres de la corporació municipal.

L’ADF Defensors del Bosc agrupa els municipis de Callús, Castellnou de Bages, Navàs, Santpedor i Súria.