«

»

El diputat d’Acció Climàtica de la Diputació visita la Casa de la Vila i el polígon La Pobla Nord

1 DE JUNY DE 2021

El diputat d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, Xesco Gomar, va ser a Súria  divendres 28 de maig per visitar les instal·lacions de la nova depuradora del polígon industrial La Pobla Nord i tractar altres temes relacionats amb el medi ambient. En aquesta visita va ser acompanyat per l’alcalde Albert Coberó i pels regidors d’Urbanisme, Miquel Àngel Montañá, i de Medi Ambient, Miquel Soliva.

Abans del desplaçament al polígon industrial, el diputat d’Acció Climàtica va participar en una reunió de treball al saló de sessions de la Casa de la Vila, on van ser tractats diferents temes mediambientals, amb la participació d’altres membres del govern municipal i de l’àrea d’Acció Climàtica de la Diputació. També va signar en el Llibre d’Honor de la Vila.

La nova depuradora del polígon va entrar en funcionament durant l’any passat. La seva posada en marxa va tenir el suport econòmic de la Diputació.