El nucli de Cererols ja disposa d’enllumenat públic amb fanals alimentats per energia solar

2 DE NOVEMBRE DE 2020
El nucli de Cererols ja disposa d’enllumenat públic amb la instal·lació per part de l’Ajuntament de tres fanals alimentats per energia solar. Aquesta és la primera vegada que s’utilitza aquest tipus d’energia en l’enllumenat públic de la vila.

Aquesta millora ha estat impulsada per les àrees de Medi Ambient i Via Pública, responent a una reivindicació històrica del veïnat de Cererols. La instal·lació dels fanals ha anat a càrrec de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

Els fanals d’energia solar permeten resoldre possibles problemes de connexió a la xarxa elèctrica general en nuclis rurals, a més de promoure l’ús d’energies renovables en un servei bàsic.

L’Ajuntament es planteja la instal·lació d’aquest tipus de fanals en altres punts del municipi en què sigui necessari.