«

»

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible es fa enguany a internet, amb activitats i recursos en línia

22 DE JUNY DE 2020
L’Ajuntament de Súria s’ha adherit a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que enguany ofereix diferents activitats i recursos en línia que seran accessibles a traves d’internet. La Setmana se celebra des d’aquest dilluns 22 fins al divendres 26 de juny.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és estendre la consciència social sobre la importància de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició cap a un model energètic sostenible i respectuós amb l’entorn.

Aquestes activitats en línia inclouen exposicions virtuals, sessions formatives sobre estalvi energètic i energies renovables, jocs i materials divulgatius d’accés lliure.

L’Ajuntament de Súria forma part de la Xarxa de Pobles i Ciutats cap a la Sostenibilitat, que participa en l’organització de la Setmana. Les altres institucions i entitats organitzadores són les següents: Institut Català d’Energia, les quatre Diputacions catalanes, Àrea Metropolitana de Barcelona i Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient.