«

»

Les deixalleries municipals i mòbils de la xarxa del Consorci del Bages reobriran per als usuaris particulars i en horaris normals a partir del dilluns 11 de maig

5 DE MAIG DE 2020

El Consorci del Bages per a la gestió de residus ha informat que les deixalleries fixes i mòbils de la seva xarxa, entre les quals es troba la Deixalleria Municipal de Súria, es reobriran per a l’ús de particulars i en els horaris normals a partir del proper dilluns 11 de maig. Es demana que les persones usuàries respectin les mesures de seguretat i evitin col·lapsar les deixalleries en els primers dies d’obertura.

A l’entrada de cada deixalleria fixa, els usuaris trobaran un cartell amb indicacions de seguretat, com l’ús de guants i mascaretes, el respecte de les distàncies de seguretat i l’aforament màxim de persones que s’hi permet.

Pel que fa a les deixalleries mòbils, també es prendran mesures per minimitzar el contacte directe entre professionals i usuaris.

Les deixalleries funcionaran en els seus horaris normals i també es reprendran serveis que havien estat aturats, com la venda de compost, el segellat de bonificacions i el programa de reutilització social.

Des del Consorci del Bages per a la gestió de residus i l’Ajuntament de Súria es fa una crida a l’ús responsable de la xarxa de deixalleries i a evitar col·lapsar-les. Per això es demana que la ciutadania esglaoni l’anada a les deixalleries per evitar aglomeracions i llargues esperes per poder-hi accedir. A més, també es recomana que cadascú s’informi al seu Ajuntament sobre funcionament, horaris i dies de recollida de voluminosos.

En els darrers dies, les deixalleries de la xarxa del Consorci només recollien els residus procedents d’activitats econòmiques, i en horaris reduïts.