«

»

La Deixalleria Municipal reobre temporalment en horari reduït i només per a empreses, comerços i tallers

22 D’ABRIL DE 2020

La Deixalleria Municipal de Súria reobrirà de forma temporal, en horari reduït i només per a empreses, comerços i tallers a partir d’aquest dimecres 22 d’abril. Aquesta reobertura parcial forma part del pla de reobertura progressiva de les deixalleries fixes del Bages, que seguiran tancades a l’ús particular fins a nou avís.

El Consorci del Bages per a la Gestió de Residus ha informat que la seva xarxa de deixalleries fixes, de la qual forma part la Deixalleria Municipal de Súria, limitaran el número de persones a dins de les instal·lacions per garantir la distància de seguretat entre els usuaris. També es recomanarà l’ús de mascaretes i guants.

A partir d’aquest dimecres 22 d’abril i fins a nou avís, l’horari d’obertura de la Deixalleria Municipal de Súria serà el següent¨

  • Dimarts i dijous: de 12.30 a 14.00 h.
  • Dimecres i divendres: de 17.30 a 19.00 h.

Temporalment continuaran aturats serveis adreçats als usuaris particulars, així com també la venda de compost o el segellat de bonificacions.

L’Ajuntament de Súria i el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus fan una crida a la col·laboració ciutadana per evitar l’abandonament de voluminosos a la via pública, i demana que aquests objectes es guardin a casa fins a tornar a obrir les deixalleries amb normalitat o es reprenguin el servei de recollida de voluminosos porta a porta. En cas d’extrema necessitat, es pot contactar amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), en horari d’atenció al públic, trucant al telèfon 93.868.28.00 h.