L’Ajuntament instal·la papereres de recollida selectiva en els patis dels centres suriencs d’educació primària i secundària

4 D’OCTUBRE DE 2019
L’Ajuntament de Súria ha instal·lat noves papereres de recollida selectiva en els patis dels centres escolars per apropar la pràctica del reciclatge als infants i joves de la vila. La instal·lació va ser una proposta del Consell Municipal de Medi Ambient, que el passat mes d’abril va decidir destinar una part del seu pressupost d’enguany al finançament d’aquesta actuació.

Les noves papereres han estat instal·lades als patis de les Escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac, i de l’Institut Mig-Món. Disposen de compartiments per a envasos, residus orgànics i material de rebuig.

El model de papereres va ser decidit conjuntament amb els centres escolars d’educació primària, dins de les reunions que es porten a terme en el marc del programa Escoles Verdes. A l’Institut Mig-Món n’ha estat instal·lat el mateix tipus, de manera que l’alumnat procedent de les escoles no hi trobarà diferències.

La instal·lació de les noves papereres va anar a càrrec de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis durant els mesos d’estiu.

La iniciativa ha estat coordinada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.