«

»

La Biblioteca Pública acull l’exposició itinerant ‘La vida de l’aigua’ fins al 31 de maig

20 DE MAIG DE 2019
L’exposició itinerant ‘La vida de l’aigua’ es podrà visitar a la Biblioteca Pública fins al proper 31 de maig en l’horari habitual d’obertura al públic d’aquest servei. La mostra consisteix en diferents plafons sobre la importància de l’aigua, la seva gestió sostenible i l’amenaça del canvi climàtic per als recursos hídrics.

Es tracta d’una exposició de la Diputació de Barcelona per valorar l’aigua com a recurs escàs, entendre’n el cicle integral i adquirir hàbits responsables per afavorir-ne l’estalvi i el bon ús.

L’horari de visita de l’exposició serà el següent:

  • Dilluns a divendres feiners: de 15.30 a 20.30 h.
  • Dijous i dissabtes feiners: també de 10.00 a 13.00 h.

El contingut de la mostra té relació amb les activitats del programa Escoles Verdes a Súria, que durant aquest curs han estat centrades en l’entorn i el riu Cardener. Per aquest motiu, el proper 29 de maig es farà una visita guiada a l’exposició per a alumnes de 4t de primària de les Escoles Mare de Déu de Montserrat i Fedac.

La presència de l’exposició ‘La vida de l’aigua’ a Súria ha estat una iniciativa de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, amb el suport de la Biblioteca Pública i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.