«

»

Prop d’una cinquantena de persones participen en dues accions de la campanya mediambiental ‘Let’s Clean Up Europe!’ a Súria

16 DE MAIG DE 2019

Prop d’una cinquantena de persones va participar divendres 10 i dissabte 11 de maig en dues jornades de neteja realitzades a l’entorn del barri de Salipota i de l’Institut Mig-Món, dins de la campanya d’àmbit europeu ‘Let’s Clean Up Europe!’. Entre els participants es trobaven alumnes de 4t d’ESO de l’esmentat centre d’ensenyament surienc.

Aquestes accions de la campanya ‘Let’s Clean Up Europe!’ a Súria van ser convocades per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, l’Institut Mig-Món, l’Associació de Veïns de Salipota i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

En total, la superfície netejada va ser d’uns 2.950 metres quadrats. Les persones participants hi van recollir metalls, envasos, vidre i materials de rebuig que van omplir dinou bosses.

Entre les persones participants en la jornada de neteja a l’entorn del barri de Salipota es trobaven els regidor de Medi Ambient, Joan Pere Ruiz, i de Via Pública i Seguretat Ciutadana, Joan Castellà.

El material utilitzat per les persones participants en aquesta nova edició de la campanya ‘Let’s Clean Up Europe!’ a Súria va ser aportat per l’Agència de Residus de Catalunya.

‘Let’s Clean Up Europe!’ és una campanya d’àmbit europeu per estendre la conscienciació sobre la problemàtica dels residus que es llencen de forma incontrolada a l’entorn natural. Amb posterioritat a la celebració de les jornades de neteja, l’Agència Catalana de Residus va fer arribar a l’Ajuntament un diploma d’agraïment per la participació de Súria en aquesta iniciativa.

A Catalunya, la campanya compta amb el suport de les entitats Ecovidrio i Cicloplast, l’Agència de Residus de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, i la Comissió Europea.