«

»

L’Ajuntament fa pública la informació sobre els consums energètics dels equipaments municipals des de l’any 2014

L’Ajuntament de Súria ha fet pública la informació sobre els consums energètics dels equipaments municipals a través del web de l’àrea de Medi Ambient (www.suriamediambient.cat).
L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir una informació clara i transparent sobre aquest tema als usuaris dels equipaments municipals i a la ciutadania en general.

Les dades poden ser descarregades en format editable i permeten veure’n l’evolució mensual i anual des del 2014, ja sigui globalment o desglossada per a cada equipament municipal. El sistema de recerca també permet separar les dades sobre consum d’electricitat i de gas.

El nou apartat sobre consums energètics és una iniciativa sorgida del Consell Municipal de Medi Ambient, i s’ha portat a terme amb el suport de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i la Diputació de Barcelona.