«

»

Augmenta el nombre de participants i d’establiments col·laboradors en la campanya de foment de l’ús de les deixalleries

5 DE FEBRER DE 2019
La campanya de foment de l’ús de les deixalleries i el reciclatge a Súria va registrar un increment del nombre de participants i d’establiments col·laboradors durant l’any 2018. Les targetes de la campanya per a aquest 2019 ja es poden recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic.
Al llarg de l’any passat hi van participar 202 persones i 34 establiments comercials vinculats a la Unió de Botiguers de Súria. En total van ser bescanviats 950 vals de descompte, cadascú dels quals per un valor de 5 euros.

Aquesta campanya va néixer l’any 2013 amb els objectius de fomentar l’ús de les deixalleries municipal i mòbil, i de promoure el comerç local. Les persones que facin ús de les deixalleries un mínim de dotze vegades durant tot l’any obtenen vals de descomptes per als comerços adherits.

La iniciativa és impulsada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Súria, amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, del Consorci del Bages per la Gestió de Residus i de la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament de Súria va invertir l’any passat un total de 4.750 euros en aquesta campanya.

Els vals de descompte de l’any 2018 es podran bescanviar en els establiments adherits fins al mes de juny de 2019. Amb posterioritat a aquesta data només es podran utilitzar els vals de descompte d’aquest 2019.