«

»

El Pla de Millora d’Actuacions a la llera del Cardener continua amb la darrera fase dels treballs en el tram nord del riu

5 DE FEBRER DE 2019
La darrera fase del Pla de Millora d’Actuacions a la llera del Cardener ha començat recentment en el tram nord del riu al seu pas pel municipi. La previsió és que aquesta nova fase es perllongui durant tot el mes de febrer.El Pla de Millora d’Actuacions és una iniciativa de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Aquesta darrera fase s’està desenvolupant a la zona de Cal Jover i el seu entorn. Com en els altres trams del riu, els treballs consisteixen bàsicament en retirar bardisses i arbres morts o caiguts, a més d’eliminar la canya no autòctona i altres actuacions per millorar la qualitat del bosc de ribera i apropar a la ciutadania aquest important entorn natural.

El Pla de Millora d’Actuacions es va iniciar l’any 2017 amb treballs que van ser realitzats en el tram central. La segona fase es va portar a terme en el tram sud durant els darrers mesos de 2018.