«

»

La regidoria de Medi Ambient explica en una nota informativa els motius de l’endarreriment de la implantació del sistema porta a porta

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament ha explicat en una nota informativa els motius de l’endarreriment de la implantació del sistema de recollida porta a porta. La nota ha estat publicada en el darrer número del butlletí municipal La Torre, que es distribueix directament a les llars de la vila.Inicialment era previst que el sistema porta a porta comencés a funcionar a Súria en els primers mesos d’aquest any 2018.
Segons l’esmentada nota, aquesta previsió no es va poder complir a causa dels recursos presentats per dues de les empreses que optaven al concurs d’adjudicació, convocat per la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

El Tribunal de Contractes va emetre el passat mes d’octubre una resolució que obliga la Mancomunitat a reiniciar la tramitació del procés. Aquesta decisió també afecta diferents serveis d’altres municipis, i que formaven part de l’esmentat concurs.

En la nota informativa publicada a La Torre, l’Ajuntament expressa la seva confiança en què aquest nou endarreriment sigui el més breu possible, i manté el seu compromís per a la posada en marxa del sistema de recollida porta a porta.