«

»

Súria participa en la campanya ’Let’s clean up Europe’ amb una nova jornada de neteja a l’entorn del riu Cardener

23 de Maig de 2018

Súria va participar en la campanya d’àmbit europeu ’Let’s clean up Europe’ amb una jornada de neteja a l’entorn del riu Cardener, que va tenir lloc diumenge 20 de maig. Aquesta acció donava continuïtat a la que es va fer el novembre passat en la primera activitat pública de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de la vila.

La jornada de neteja es va desenvolupar en un dels trams urbans de la llera del riu Cardener, a les proximitats de la plaça de Sant Joan i el Pavelló Municipal d’Esports. Les persones participants hi van recollir set bosses grans de plàstics, dues bosses grans de vidres, una bossa gran de papers i quatre bosses grans amb diversos materials de rebuig.

Aquesta acció va ser convocada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, el Consell Municipal de Medi Ambient i la Xarxa de Voluntariat Ambiental. Entre les persones participants es trobava el regidor de Medi Ambient i Joventut, Joan Pere Ruiz.

La campanya ’Let’s clean up Europe’ se celebra cada any a diferents països europeus per promoure accions de sensibilització contra l’abocament il·legal de residus en l’entorn natural. Enguany han estat organitzades unes 270 accions en el conjunt de Catalunya.